Filteren op plaats

  • 12 LG zonnepanelen op het dak
  • SAJ omvormer

12 LG zonnepanelen in Groenlo

De familie Hofstede woont in een twee-onder-een-kap woning in Groenlo. Op het dak van hun woning wilden ze graag zonnepanelen laten plaatsen. De zoektocht naar een leverancier en installateur van zonnepanelen bracht ze bij Tenten Solar Zonnepanelen. Na evaluatie van het dak en de ligging hebben we 12 zonnepanelen op dit schuine dakpannen dak in Groenlo geplaatst.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Zonnepanelen van LG

De 12 zonnepanelen die op het dak liggen zijn hoog rendement zonnepanelen van LG. De LG Black NeoN zonnepanelen hebben elk een vermogen van 300 Wp, waarmee de installatie een totaalvermogen van 3600 Watt heeft. De verwachtte jaaropbrengst van de zonnepanelen is 3400 kWh. Met deze LG panelen wordt het maximale vermogen uit de volledig zwarte zonnepanelen op het dak gehaald. Met deze hoog rendement zonnepanelen wordt beduidend meer opbrengst behaald dan uit een normaal systeem.

Omvormer van SAJ

De LG zonnepanelen zijn aangesloten op een SAJ omvormer. De omvormer is standaard uitgerust zijn met geïntegreerde monitoring, die het mogelijk maakt om op ieder moment te zien wat de opbrengsten van de zonnepanelen zijn. Sinds 2013 zijn we officieel distributeur van SAJ omvormers. Dit betekent onder andere dat wij als groothandel altijd een ruime voorraad SAJ omvormers in het magazijn hebben liggen. Eventuele storingen kunnen daarnaast nog sneller worden verholpen door ons serviceteam.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 12
Merk zonnepanelen: LG Black NeoN zonnepanelen
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 300
Hoeveelheid Wp totaal: 3.600
Merk omvormer: SAJ

Energie

Totaal vermogen: 3.600 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 3.400 kWh

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen