Filteren op plaats

  • 12 LG zonnepanelen in Harreveld
  • 12 LG zonnepanelen in Harreveld

12 LG zonnepanelen in Harreveld

Stroom opwekken door middel van zonnepanelen, steeds meer mensen kiezen voor zonne-energie. Zo ook de familie Huinink uit Harreveld. Hun zoektocht naar een leverancier en installateur van zonnepanelen eindigde bij Tenten Solar. Wij installeerden in totaal 12 zonnepanelen op het dak, zodat de familie Huinink nu profiteert van de voordelen van zonnepanelen.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Hoog rendement zonnepanelen

LG zonnepanelen zijn, in onze optiek, op dit moment één van de beste zonnepanelen die verkrijgbaar zijn. Daarom hebben we er ook voor gekozen om de hoog rendement zonnepanelen van LG op het dak van de schuur van de familie Huinink te plaatsen. Met de Neon technologie gaat LG Solar nog een stap verder dan andere fabrikanten van zonnepanelen. Met de LG NeoN zonnepanelen wordt namelijk maar liefst 20% meer energie uit hetzelfde oppervlak gehaald en 5% meer kWh per jaar opgewekt.

In totaal zijn er 12 volledig zwarte zonnepanelen geplaatst. Deze liggen in 2 rijen van 6 panelen in een mooi strak vlak op het dak. De panelen hebben elk een vermogen van 300Wp, waarmee deze installatie een totaalvermogen van 3.600 Watt heeft. De geschatte jaaropbrengst van de 12 panelen is 3.402kWh.

Lees meer over LG zonnepanelen

Bekijk de brochure van LG NeoN 2 zwarte zonnepanelen

 

De installatie

Aantal zonnepanelen: 12
Merk zonnepanelen: LG Black NeoN zonnepanelen
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 300
Hoeveelheid Wp totaal: 3.600
Merk omvormer: SAJ

Energie

Totaal vermogen: 3.600 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 3.402 kWh

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen