Filteren op plaats

  • 12 Q cells zonnepanelen in Ruurlo
  • 12 Q cells zonnepanelen in Ruurlo

12 Q cells zonnepanelen in Ruurlo

De familie Mengering uit Ruurlo heeft sinds kort 12 zonnepanelen op het schuine dakpannen dak van hun woning liggen. Daarmee wekken ze per jaar gemiddeld 3.132 kWh op, het gemiddelde stroomverbruik van een doorsnee Nederlands gezin.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Q cells zonnepanelen

Bij deze installatie hebben we gekozen voor het zonnepanelen merk Q cells. Dit merk is nieuw in het assortiment van Tenten Solar. Q Cells, een grote speler op de markt van zonnepanelen, is onderdeel van de Hanwha Group en is een Duitse producent van zonnepanelen. Het hoofdkantoor van Q Cells bevindt zich in het Duitse Thalheim. De zonnepanelen van Q cells danken hun kwaliteit aan de hoog aangeschreven Duitse technologie die wordt toegepast bij de ontwikkeling van de panelen en ook aan intensief onderzoek en een strenge kwaliteitscontrole. Q Cells heeft een eigen Q.antum Technology ontwikkeld. Deze technologie maakt van normale solar cellen en modules sterke cellen en modules. In tegenstelling tot dure high-end solar modules, is het hiervoor niet nodig om een nieuwe complexe cel ontwerp te maken.

Zonnepanelen met een hoog wattage

In totaal liggen er 12 zonnepanelen van Q Cells op het dak van de familie Mengering. De zonnepanelen zijn helemaal zwart, wat zorgt voor een mooi esthetisch geheel op het dak. Ze hebben daarnaast een hoog wattage per paneel: 290 Watt. Daarmee komt het totaalvermogen van deze installatie op 3.480 Watt en de verwachtte jaaropbrengst op 3.132 kWh.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 12
Merk zonnepanelen: Q Cells zonnepanelen
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 290 Wp
Hoeveelheid Wp totaal: 3.480 Watt

Energie

Totaal vermogen: 3.480 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 3.132 kWh

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen