Filteren op plaats

  • 13 Bauer zonnepanelen in Eibergen
  • 13 Bauer zonnepanelen in Eibergen
  • 13 Bauer zonnepanelen in Eibergen

13 Bauer zonnepanelen in Eibergen

Sinds kort wekt de familie Kuipers uit Eibergen in eigen beheer stroom op door middel van de zonnepanelen op hun dak. Zowel op het platte dak als het schuine dak bij hun woning hebben wij zonnepanelen geïnstalleerd. Op deze manier maken we zo optimaal mogelijk gebruik van de beschikbare ruimte op het dak. In totaal konden wij op deze manier 13 zwarte zonnepanelen installeren.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

13 zwarte zonnepanelen van Bauer

De 13 zonnepanelen van Bauer hebben elk een vermogen van 275Watt. De zonnepanelen van Bauer worden in Duitsland geproduceerd, hetgeen de kwaliteit bevorderd. Kwaliteit is sowieso een belangrijk speerpunt bij Bauer Solarenergie. De zonnepanelen worden vervaardigd in hun eigen fabrieken, zodat de kwaliteit van productie tot op het dak gegarandeerd kan worden. Elk zonnepaneel wordt onderworpen aan een uitgebreide test én een individuele kwaliteitscheck, voordat het daadwerkelijk verkocht wordt. De zonnepanelen op het platte dak zijn door middel van een lichtgewicht platdak systeem gemonteerd en zijn daardoor amper zichtbaar.

SolarEdge omvormer + optimizers

Om eventuele schaduw op te vangen, hebben we bij deze zonnepanelen installatie gebruik gemaakt van een SolarEdge omvormer met optimizers. Met het SolarEdge systeem maak je van je zonnepanelen slimme zonnepanelen. Het haalt namelijk uit elk afzonderlijk paneel het maximaal mogelijk rendement, door middel van een optimizer die op elk paneel is aangesloten. Iedere optimizer is weer aangesloten op de omvormer. Door deze techniek is het SolarEdge systeem in staat om meer energie uit een zonnepanelen installatie te halen dan traditionele systemen. Door een SolarEdge omvormer met optimizers aan je systeem toe te voegen kun je zelfs tot 25% meer energie opwekken.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen