Filteren op plaats

  • 14 LG zonnepanelen in Ede
  • SAJ omvormer

14 LG zonnepanelen in Ede

Zonne-energie opwekken door middel van zonnepanelen, het is de wens van veel huiseigenaren. Ook de familie Nijhuis uit Ede had deze wens. Ze benaderden Tenten Solar met de vraag of wij konden helpen met het realiseren van een zonnepanelen installatie op het dak van hun woning. Wij plaatsten 14 volledig zwarte zonnepanelen op het schuine dak.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Hoog rendement zonnepanelen van LG

Om de maximale stroomopbrengst uit de zonnepanelen op het schuine dak te halen, hebben we gekozen voor zonnepanelen van LG. LG zonnepanelen zijn dankzij vernieuwde technologieën hoog rendement zonnepanelen. In totaal zijn er 14 zwarte zonnepanelen van LG geplaatst, elk paneel heeft een vermogen van 300Wp. De zonnepaneleninstallatie heeft daarmee een totaal vermogen van 4200 Watt en een verwachte opbrengst van 3969 kWh per jaar.

SAJ omvormer

Een omvormer is een essentieel onderdeel van een zonnepanelen installatie. Het zorgt ervoor dat de elektriciteit van de zonnepanelen (gelijkstroom) wordt omgezet naar bruikbare elektriciteit voor het huishouden (wisselstroom). Bij deze zonnepanelen installatie is gekozen voor een omvormer van SAJ. Deze omvormer onderscheidt zich op het gebied van efficiency, betrouwbaarheid en monitoring. De SAJ omvormers hebben een max. efficiency van minimaal 97% en behoren hiermee tot de top in de markt. Iedere SAJ omvormer heeft geïntegreerde monitoring, zodat er realtime inzicht is in de opbrengsten van de zonnepanelen.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 14
Merk zonnepanelen: LG zonnepanelen
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 300
Hoeveelheid Wp totaal: 4.200 Watt
Merk omvormer: SAJ omvormer

Energie

Totaal vermogen: 4.200 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 3.969 kWh

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen