Filteren op plaats

  • 15 LG Neon 2 zonnepanelen in Groenlo
  • 15 LG Neon 2 zonnepanelen in Groenlo

15 LG Neon 2 zonnepanelen in Groenlo

Op de woning van de familie Van de Mosselaar in Groenlo heeft Tenten Solar vijftien zonnepanelen geplaatst, waarmee nu zelf duurzame energie wordt opgewekt. De zonnepanelen liggen mooi verdeeld over het dak in een vlak van 5x3 panelen, wat zorgt voor een rustige, strakke uitstraling. De 15 LG Neon 2 panelen hebben bij elkaar een totaalvermogen van 4800 Watt (320 Wattpiek per paneel). De verwachte opbrengst van deze installatie, die is uitgerust met een SolarEdge omvormersysteem met optimizers, bedraagt ongeveer 4400 kWh.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

LG zonnepanelen bij Tenten Solar: LG PRO Solar partner

Naast de hoge kwaliteit van de LG zonnepanelen heeft u bij Tenten Solar nog een voordeel als u voor zonnepanelen van LG kiest. Wij zijn namelijk officieel gecertificeerd en geautoriseerd als LG PRO Solar partner. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen LG Solar en kunnen we u van de beste informatie voorzien.

Slimme zonnepanelen met SolarEdge

Om de nadelige gevolgen van schaduwval zoveel mogelijk te minimaliseren, hebben wij deze zonnepaneleninstallatie in Groenlo aangesloten op een SolarEdge omvormer met optimizers. Doordat elk paneel zijn eigen optimizer heeft die weer verbonden is met de omvormer, wordt uit elk afzonderlijk paneel het maximaal mogelijk rendement gehaald. Schaduwval op het ene paneel heeft daardoor geen gevolgen voor de opbrengsten van het andere paneel. Hierdoor is het SolarEdge systeem in staat om meer energie met zonnepanelen op te wekken in vergelijking met een traditioneel systeem. Dankzij de SolarEdge omvormer met optimizers worden de zonnepanelen echt slimme zonnepanelen.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen