Filteren op plaats

  • 15 LG zonnepanelen in Doetinchem
  • 15 LG zonnepanelen in Doetinchem
  • SolarEdge omvormer

15 LG zonnepanelen in Doetinchem

De familie Moehn uit Doetinchem is sinds kort de trotse eigenaar van een zonnepanelen installatie op hun dak. Met deze zonnepanelen profiteren ze van een lagere energierekening én leveren ze een bijdrage aan een beter milieu. Hun zoektocht naar een leverancier en installateur van zonnepanelen bracht ze bij Tenten Solar. Wij realiseerden uiteindelijk een installatie met 15 zonnepanelen op het dak van hun woning.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

15 LG zonnepanelen

De installatie van deze familie uit Doetinchem bestaat uit 15 LG zonnepanelen, die op twee plekken op het dak zijn geplaatst. De keuze voor zonnepanelen van LG is een bewuste keuze, het zijn hoog rendement zonnepanelen. Kwaliteit heeft een zeer hoge prioriteit bij LG. De zonnepanelen worden dan ook gemaakt met behulp van de meest geavanceerde technologische processen die er zijn. LG biedt tot 310 Wp per paneel en 5% meer opbrengst t.o.v. standaard monokristallijne panelen met de NeoN technologie. Tenten Solar is door LG officieel gecertificeerd en geautoriseerd als LG PRO Solar partner.

SolarEdge Optimizers + omvormer

Naast hoog rendement zonnepanelen van LG, is deze installatie voorzien van een SolarEdge omvormer met optimizers om zo het maximale uit de zonnepanelen te halen. De SolarEdge omvormer + optimizers haalt uit elk afzonderlijk zonnepaneel het maximaal mogelijk rendement. Elk zonnepanelen is aangesloten op een eigen optimizer, welke weer verbonden zijn met de SolarEdge omvormer. Hierdoor is het SolarEdge systeem in staat om meer energie met uw zonnepanelensysteem op te wekken in vergelijking met een traditioneel systeem. Het maakt van zonnepanelen ‘slimme zonnepanelen’.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen