Filteren op plaats

  • De 16 LG zonnepanelen op het dak
  • De SolarEdge omvormer

16 LG NeoN 2 zonnepanelen in Winterswijk

Bij de familie Onck in Winterswijk zijn sinds kort 16 zonnepanelen op het dak te zien. Althans, de volledig zwarte zonnepanelen zijn op zo’n manier op het dak geplaatst dat je goed moet kijken om ze te kunnen zien.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

LG NeoN 2 zonnepanelen

Op het schuine dak prijkt een top of the bill zonnepanelen installatie bestaande uit 16 LG NeoN 2 zonnepanelen. Ieder zonnepaneel heeft een vermogen van 315 Watt. Daarmee heeft deze zonnepanelen installatie een totaal vermogen van 5.040 Watt en een verwachtte jaaropbrengst van 4.595 kWh.

Met de NeoN technologie gaat LG Solar nog een stap verder dan andere fabrikanten van zonnepanelen. Met de LG NeoN zonnepanelen wordt namelijk maar liefst 20% meer energie uit hetzelfde oppervlak gehaald en 5% meer kWh per jaar opgewekt.

SolarEdge omvormer met optimizers

Naast kwalitatieve zonnepanelen, heeft deze zonnepanelen installatie ook een zeer kwalitatieve omvormer. Het systeem is namelijk aangesloten op een SolarEdge omvormer met Optimizers. Hiermee wordt uit ieder afzonderlijk paneel het maximaal mogelijk rendement gehaald. Elke paneel is aangesloten op een eigen optimizer, die weer verbonden is met de omvormer. Dit maakt de zonnepanelen slimmer. Het resultaat: 25% meer energieopbrengst dan met een traditionele omvormer.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 16
Merk zonnepanelen: LG NeoN 2 zonnepanelen
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 315 Wp
Hoeveelheid Wp totaal: 5.040 Watt
Omvormer: SolarEdge omvormer met optimizers

Energie

Totaal vermogen: 5.040 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 4.595 kWh

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen