Filteren op plaats

  • 16 LG zonnepanelen op bio base woning Loenen
  • 16 LG zonnepanelen op bio base woning Loenen
  • 16 LG zonnepanelen op bio base woning Loenen

16 LG zonnepanelen op bio base woning Loenen

In Loenen ligt een bijzondere woning: een bio base woning. De woning is op duurzame wijze én met duurzame materialen gebouwd. Bij zo’n duurzame visie sluiten zonnepanelen natuurlijk uitermate goed aan, daarom mochten wij onlangs zonnepanelen  installeren op deze bio base woning.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Zonnepanelen van LG

Op het terrein van de eigenaar zijn een woning en een schuur te vinden. De zonnepanelen liggen op het dak van het woonhuis. In totaal hebben we 16 LG NeoN 2 zonnepanelen geïnstalleerd. Wij zijn door LG officieel gecertificeerd en geautoriseerd als LG PRO Solar partner. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen LG Solar en kunnen we u van de beste informatie voorzien.

SolarEdge omvormer + optimizers

Om zoveel mogelijk rendement uit de zonnepanelen te halen en het effect van schaduw (bijv. door de bomen), zijn ze aangesloten op een SolarEdge systeem. Met de SolarEdge Omvormer + Optimizers haal je uit elk afzonderlijk zonnepaneel het maximaal mogelijk rendement. Elk paneel heeft dan ook zijn eigen optimizer en deze optimizers zijn verbonden met de omvormer. Hierdoor is het SolarEdge systeem in staat om meer energie met het zonnepanelen systeem op te wekken in vergelijking met een traditioneel systeem. De SolarEdge Optimizers + omvormer maken de zonnepanelen slimmer, waardoor je tot 25% meer energie uit je pv-installatie kunt halen.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen