Filteren op plaats

  • 17 LG zonnepanelen in Eibergen
  • 17 LG zonnepanelen in Eibergen
  • 17 LG zonnepanelen in Eibergen

17 LG zonnepanelen in Eibergen

Een energie neutrale woning, dat was de wens van de familie Tuinte uit Eibergen. Ze klopten hiervoor bij ons aan. Wij maakten een dakplanning en installeerden uiteindelijk 17 zonnepanelen op het dak van de woning. De zonnepanelen zijn aan beide zijden van het dak geplaatst. Dankzij de toepassing van het SolarEdge systeem was het mogelijk om de woning stroomenergie neutraal te maken.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Zonnepanelen van LG

Bij deze installatie hebben we zonnepanelen van het merk LG toegepast. Het betreffen LG 300Wp Full Black panelen. LG zonnepanelen worden (met recht) hoog rendement zonnepanelen genoemd. De panelen van LG zijn zeer gewild in Nederland vanwege de hoge opbrengsten die deze panelen hebben. LG hanteert de hoogste kwaliteitsnormen voor haar zonnepanelen. Door deze hoge normen en het wereldwijde ondersteuningsnetwerk hebben LG zonnepanelen naast een hoog rendement ook een lange levensduur en een hoge elektriciteitsproductie.

De panelen die bij deze installatie zijn toegepast, hebben elk een vermogen van 300Wp, waarmee het totaalvermogen uitkomt op 5.100Wp.

SolarEdge optimizers + omvormer

In verband met schaduwwerking op het dak, is er bewust voor gekozen om ook een SolarEdge systeem toe te voegen aan de installatie. Deze omvormer met optimizers halen uit ieder afzonderlijk paneel meer rendement. Dankzij SolarEdge worden de zonnepanelen slimmer, wat kan resulteren in maximaal 25% meer energie uit de panelen.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 17
Merk zonnepanelen:  LG 300Wp Full Black
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 300 Wp
Hoeveelheid Wp totaal: 5.100 Watt
Omvormer: SolarEdge omvormer + optimizers

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen