Filteren op plaats

  • 17 LG zonnepanelen in Lienden
  • 17 LG zonnepanelen in Lienden
  • 17 LG zonnepanelen in Lienden

17 LG zonnepanelen in Lienden

Op het dak van de familie Klous in Lienden (Betuwe) installeerden we onlangs 17 hoog rendement zonnepanelen van LG. Om een zo optimaal mogelijk opbrengst te verkrijgen en de ruimte op het dak zo efficiënt mogelijk te benutten, zijn er zowel zonnepanelen geplaatst op het schuine dakpannen dak als op het platte dak bij deze woning.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

17 zonnepanelen van LG

Bij deze woning in Lienden plaatsten we hoog rendement zonnepanelen van LG. Een bewuste keuze, want kwaliteit heeft een zeer hoge prioriteit bij LG. De zonnepanelen worden dan ook gemaakt met behulp van de meest geavanceerde technologische processen die er zijn. LG biedt tot 310 Wp per paneel en 5% meer opbrengst t.o.v. standaard monokristallijne panelen met de NeoN technologie. Tenten Solar is door LG officieel gecertificeerd en geautoriseerd als LG PRO Solar partner.

Het maximale uit het dak door SolarEdge optimizers + omvormers


Om het maximale uit de zonnepanelen op het dak te halen, is deze installatie voorzien van een SolarEdge omvormer met Optimizers. Dit systeem maakt van zonnepanelen slimme zonnepanelen, want uit elk afzonderlijk paneel wordt het maximaal mogelijk rendement gehaald. Elk zonnepaneel heeft dan ook zijn eigen optimizer en deze optimizers zijn verbonden met de SolarEdge omvormer. Hierdoor is het SolarEdge systeem in staat om meer energie met uw zonnepanelensysteem op te wekken in vergelijking met een traditioneel systeem.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen