Filteren op plaats

  • 18 LG Full Black zonnepanelen in Lichtenvoorde
  • 18 LG Full Black zonnepanelen in Lichtenvoorde
  • 18 LG Full Black zonnepanelen in Lichtenvoorde

18 LG Full Black zonnepanelen in Lichtenvoorde

Op het schuine dakpannen dak van de familie Mellink in Lichtenvoorde liggen sinds kort 18 zonnepanelen. Met de energie die deze panelen opwekken kan de familie voorzien in de complete eigen stroombehoefte.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Zonnepanelen van 300Wp

Op 2 plekken op het dak liggen in totaal 18 volledig zwarte zonnepanelen van het merk LG. De panelen hebben elk een vermogen van 300Wp, waarmee het totaal vermogen van deze installatie uitkomt op 5.400Wp. De verwachtte jaaropbrengst is 5.001 kWh.

De LG 300 Wp Cello Mono heeft naast een hoog rendement een hoge efficiency, een lange levensduur en is makkelijk in gebruik. Daarnaast hebben deze zonnepanelen van LG een stijlvol, volledig zwart uiterlijk.

SolarEdge omvormer met optimizers

De 18 zonnepanelen zijn aangesloten op de optimizers van de SolarEdge omvormer. Het SolarEdge systeem zorgt ervoor dat schaduw minder invloed heeft op de complete zonnepaneleninstallatie.

Met de SolarEdge Optimizers + Omvormer haal je uit elk afzonderlijk zonnepaneel het maximaal mogelijk rendement. Elk paneel heeft dan ook zijn eigen optimizer en deze optimizers zijn verbonden met de omvormer. Hierdoor is het SolarEdge systeem in staat om meer energie met het zonnepanelen systeem op te wekken in vergelijking met een traditioneel systeem. De SolarEdge Optimizers + omvormer maken de zonnepanelen slimmer, waardoor je tot 25% meer energie uit je pv-installatie kunt halen.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 18
Merk zonnepanelen: LG 300 Wp Cello Mono
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 300 Wp
Hoeveelheid Wp totaal: 5.400 Watt
Omvormer: SolarEdge Optimizers + omvormer

Energie

Totaal vermogen: 5.400 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 5.001 kWh

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen