Filteren op plaats

  • 20 zonnepanelen in Groenlo – Bleumink
  • 20 zonnepanelen in Groenlo – Bleumink
  • 20 zonnepanelen in Groenlo – Bleumink

20 zonnepanelen in Groenlo – Bleumink

Het maximale uit de zonnepanelen op het dak halen, dat is gebeurt met het dak van de familie Bleumink uit Groenlo. Hun zoektocht naar een installateur van zonnepanelen kwam uit bij Tenten Solar. We maakten een inventarisatie van de wensen en de situatie van het dak en maakten zo een plan voor het installeren van 20 zonnepanelen op dit dak in Groenlo.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

20 zonnepanelen van LG

Bij deze zonnepanelen installatie zijn panelen van LG Solar toegepast. Een goede keuze, want kwaliteit heeft een zeer hoge prioriteit bij LG. De zonnepanelen worden dan ook gemaakt met behulp van de meest geavanceerde technologische processen die er zijn. LG biedt tot 310 Wp per paneel en 5% meer opbrengst t.o.v. standaard monokristallijne panelen met de NeoN technologie. Tenten Solar is door LG officieel gecertificeerd en geautoriseerd als LG PRO Solar partner.

Het maximale uit het dak door SolarEdge optimizers + omvormers

Om het maximale uit de zonnepanelen op het dak te halen, is deze installatie voorzien van een SolarEdge omvormer met Optimizers. Dit systeem maakt van zonnepanelen slimme zonnepanelen, want uit elk afzonderlijk paneel wordt het maximaal mogelijk rendement gehaald. Elk zonnepaneel heeft dan ook zijn eigen optimizer en deze optimizers zijn verbonden met de SolarEdge omvormer. Hierdoor is het SolarEdge systeem in staat om meer energie met uw zonnepanelensysteem op te wekken in vergelijking met een traditioneel systeem.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen