Filteren op plaats

  • 21 Bauer zonnepanelen in Lievelde
  • SolarEdge omvormer + Optimizers

21 Bauer zonnepanelen in Lievelde

De familie Soer uit Lievelde wekt sinds kort stroom op door middel van zonnepanelen. Wij installeerden 21 zonnepanelen op het schuine dakpannen dak van de woning.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Zonnepanelen van Bauer

De 21 zonnepanelen die op het schuine dak liggen zijn van het Duitse merk Bauer. De panelen hebben elk een vermogen van 275Wp, waarmee het totaalvermogen van deze installatie uitkomt op 5.775 Watt. De verwachtte jaaropbrengst van de installatie is 5.198 kWh.

De SolarEdge systeem zijn van hoge kwaliteit. De panelen worden vervaardigd in de eigen fabrieken van Bauer. Het bedrijf stelt zelf: “het hoogst mogelijk niveau van kwaliteit is onze grootste prioriteit.”. Elk zonnepaneel van Bauer ondergaat een uitgebreide test en een individuele kwaliteitscheck voordat het daadwerkelijk verkocht wordt.

Slimme zonnepanelen met SolarEdge

Om eventuele schaduw op de panelen op te vangen, is deze zonnepanelen installatie uitgerust met een SolarEdge systeem. Dit is een omvormer met optimizers. Elk paneel heeft z’n eigen optimizer en deze optimizers zijn verbonden met de omvormer. Zo wordt uit ieder afzonderlijk paneel meer rendement gehaald en wordt meer energie opgewekt dan met een traditioneel systeem. Het SolarEdge systeem maakt zonnepanelen slimmer, wat resulteert in meer energieopbrengst (tot 25% meer) dan met een traditionele omvormer.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 21
Merk zonnepanelen: Bauer
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 275 Wp
Hoeveelheid Wp totaal: 5.775 Watt
Omvormer: SolarEdge

Energie

Totaal vermogen: 5.775 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 5.198 kWh

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen