Filteren op plaats

  • 21 LG full black zonnepanelen in Lichtenvoorde
  • 21 LG full black zonnepanelen in Lichtenvoorde
  • 21 LG full black zonnepanelen in Lichtenvoorde
  • 21 LG full black zonnepanelen in Lichtenvoorde

21 LG full black zonnepanelen in Lichtenvoorde

Op deze woning in Lichtenvoorde heeft Tenten Solar 21 LG full black zonnepanelen gerealiseerd. De panelen hebben een vermogen van 340 Wp per paneel en zorgen samen voor een totaalvermogen van 7.140 Watt. Deze zonnepaneleninstallatie is uitgerust met een SolarEdge 3 fasen omvormer met optimizers voor alle panelen en een bijbehorend monitoringsysteem. Er is bewust gekozen voor deze omvormer met afzonderlijke optimizers om de negatieve invloed van de schaduw van de naastgelegen boom te minimaliseren en de energieopbrengst per paneel zo groot mogelijk te laten zijn. De zwarte zonnepanelen zorgen voor een fraai eindresultaat, waar ook de opdrachtgever zelf erg blij mee is getuige het bericht dat wij na oplevering ontvingen: "Bij deze willen wij jou en je team hartelijk bedanken voor de gelegde zonnepanelen! We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en ook de omgang met de monteurs hebben wij als zeer prettig ervaren.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

LG zonnepanelen bij Tenten Solar: LG PRO Solar partner

Naast de hoge kwaliteit van de LG zonnepanelen heeft u bij Tenten Solar nog een voordeel als u voor zonnepanelen van LG kiest. Wij zijn namelijk officieel gecertificeerd en geautoriseerd als LG PRO Solar partner. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen LG Solar en kunnen we u van de beste informatie voorzien.

Slimme zonnepanelen met SolarEdge

Om de nadelige gevolgen van schaduwval door de naastgelegen boom zoveel mogelijk te minimaliseren, hebben wij deze zonnepaneleninstallatie in Lichtenvoorde aangesloten op een SolarEdge omvormer met optimizers. Doordat elk paneel zijn eigen optimizer heeft die weer verbonden is met de omvormer, wordt uit elk afzonderlijk paneel het maximaal mogelijk rendement gehaald. Schaduwval op het ene paneel heeft daardoor geen gevolgen voor de opbrengsten van het andere paneel. Hierdoor is het SolarEdge systeem in staat om meer energie met zonnepanelen op te wekken in vergelijking met een traditioneel systeem. Dankzij de SolarEdge omvormer met optimizers worden de zonnepanelen echt slimme zonnepanelen.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen