Filteren op plaats

  • 26 LG Zonnepanelen in Lichtenvoorde
  • 26 LG Zonnepanelen in Lichtenvoorde
  • 26 LG Zonnepanelen in Lichtenvoorde
  • 26 LG Zonnepanelen in Lichtenvoorde
  • 26 LG Zonnepanelen in Lichtenvoorde

26 LG Zonnepanelen in Lichtenvoorde

Op het schuine dakpannen dak van deze vrijstaande woning in Lichtenvoorde liggen sinds 2017 26 zonnepanelen van het merk LG.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Zonnepanelen van LG

Op het dak liggen 26 LG NeoN 2 White Sheet zonnepanelen van 330 Wp per paneel. Daarmee heeft deze zonnepaneleninstallatie een totaalvermogen van 8.580 Wp. De verwachte jaaropbrengst is 7.722 kWh.

Het paneel LG NeON 2 White Sheet (330 Wp) maakt gebruik van de CELLO Technologie. Deze technologie vervangt 3 balken met 12 dunne draden om de vermogensafgifte en betrouwbaarheid te verhogen. Dit zonnepaneel is het bewijs van de inspanning van LG om de prestaties van zonnepanelen steeds weer te verbeteren. DE LG NeON 2 White Sheet heeft een verbeterde garantie, duurzaamheid, prestaties in reële omstandigheden en een esthetisch design geschikt voor daken.

Aangesloten op SolarEdge Systeem

Om de negatieve gevolgen van schaduwval op de panelen (bijv. door de schoorsteen op het dak) zoveel mogelijk te beperken, hebben we bij deze zonnepanelen installatie een SolarEdge omvormer met Optimizers toegepast. Hiermee wordt het maximaal mogelijk rendement uit ieder afzonderlijk paneel gehaald. Elk paneel heeft zijn eigen optimizer en deze optimizers zijn verbonden met de omvormer. Schaduwval op het ene paneel heeft daardoor minder invloed op de prestatie van het gehele systeem. Hierdoor is het SolarEdge systeem in staat om meer energie met een zonnepanelen systeem op te wekken in vergelijking met een traditioneel systeem.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 26
Merk zonnepanelen: LG 330 Wp NeoN 2 zonnepanelen
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 330 Wp
Hoeveelheid Wp totaal: 8.580 Watt
Omvormer: SolarEdge Optimizers + omvormer

Energie

Totaal vermogen: 8.580 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 7.722 kWh

Downloads

Datasheet LG NeON 2 White Sheet (330 Wp)

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen