Filteren op plaats

  • 27 Bauer zonnepanelen in Lichtenvoorde
  • 27 Bauer zonnepanelen in Lichtenvoorde
  • 27 Bauer zonnepanelen in Lichtenvoorde

27 Bauer zonnepanelen in Lichtenvoorde

De familie Domhof heeft sinds kort 27 zonnepanelen, waarmee ze hun eigen zonne-energie opwekken. De zonnepanelen zijn door ons geïnstalleerd op het platte dak van de woning, waardoor de panelen nauwelijks zichtbaar zijn.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Duitse zonnepanelen

De zonnepanelen die zijn geïnstalleerd zijn van het merk Bauer. Bauer biedt zonnepanelen van een hoge kwaliteit aan voor een gunstige prijs. De panelen hebben een constante prestatie dankzij Duitse kwaliteit. De panelen op het platte dak van deze familie in Lichtenvoorde hebben elk een vermogen van 260Watt, waarmee de installatie een totaalvermogen van 7.020 Watt heeft. De verwachtte jaaropbrengst is 6.177 kWh.

SolarEdge omvormer met optimizers

Om de schaduw van objecten op en rond het dak op te vangen, is er een SolarEdge omvormer met optimizers toegevoegd aan deze installatie. Hiermee wordt uit ieder afzonderlijk paneel het maximaal mogelijk rendement gehaald. Elke paneel is aangesloten op een eigen optimizer, die weer verbonden is met de omvormer. Dit maakt de zonnepanelen slimmer. Het resultaat: tot 25% meer energieopbrengst dan met een traditionele omvormer.

ValkPro+ lichtgewicht dakconstructie

De wens van de opdrachtgever was dat de onderconstructie niet voor te veel belasting op het dak zou zorgen. Daarom hebben we bij deze zonnepanelen installatie gekozen voor een ValkPro+ lichtgewicht onderconstructie speciaal voor een plat dak. De montagesystemen van Van der Valk Solar Systems zijn ontwikkeld met alle aandacht voor dak- en windbelasting en voldoen daarmee aan de hoogste veiligheidseisen en wereldwijd geldende normeringen.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 27
Merk zonnepanelen: Bauer zonnepanelen
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 260 Wp
Hoeveelheid Wp totaal: 7.020 Watt
Omvormer: SolarEdge omvormer met optimizers

Energie

Totaal vermogen: 7.020 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 6.177 kWh

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen