Filteren op plaats

  • 27 Bauer zonnepanelen in Lichtenvoorde
  • 27 Bauer zonnepanelen in Lichtenvoorde
  • 27 Bauer zonnepanelen in Lichtenvoorde

27 Bauer zonnepanelen in Lichtenvoorde

De familie Domhof uit Lichtenvoorde wilde energie in eigen beheer gaan opwekken door middel van zonnepanelen op hun dak. Ze namen contact op met Tenten Solar en vroegen een offerte aan. Na een bezoek op locatie en het inmeten van het dak, kwamen we met het plan om 27 zonnepanelen te installeren op het platte dak bij hun woning.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Bauer zonnepanelen: Duitse kwaliteit

Op het platte dak bij de woning van deze familie in Lichtenvoorde zijn 27 zonnepanelen van Bauer geplaatst. De keuze voor Bauer zonnepanelen is een bewust keuze voor kwaliteit: Bauer Solarenergie biedt zonnepanelen van hoge kwaliteit aan, die worden vervaardigd in hun eigen fabrieken. Bauer stelt zelf: “het hoogst mogelijk niveau van kwaliteit is onze grootste prioriteit.”. Elk zonnepaneel van Bauer ondergaat een uitgebreide test en een individuele kwaliteitscheck voordat het daadwerkelijk verkocht wordt.

SolarEdge Optimizer + Omvormer

Om het optimale rendement uit de zonnepanelen installatie te halen, ook wanneer er sprake is van schaduwval op de panelen, is het systeem uitgerust met de SolarEdge Optimizers + Omvormer. Uit elk paneel wordt het maximaal mogelijk rendement gehaald, doordat elk paneel een eigen optimizer heeft, die zijn verbonden met de omvormer. Hierdoor is het SolarEdge systeem in staat om meer energie uit de zonnepanelen te halen dan traditionele systemen. SolarEdge maakt van zonnepanelen slimme zonnepanelen die tot 25% meer energie kunnen opwekken.

ValkPro+ lichtgewicht dakconstructie

De onderconstructie mocht niet voor teveel belasting op het platte dak zorgen, daarom hebben we ervoor gekozen om de de ValkPro+ lichtgewicht dakconstructie in te zetten. Dit montagesysteem voor zonnepanelen op een plat dak wordt gemaakt door Van der Valk Solar Systems. Deze montagesystemen van dit merk zijn ontwikkeld met alle aandacht voor dak- en windbelasting en voldoen daarmee aan de hoogste veiligheidseisen en wereldwijd geldende normeringen.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 27
Bauer zonnepanelen
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 260
Hoeveelheid Wp totaal: 7.020 Watt
Omvormer: SolarEdge omvormer met Optimizers

Energie

Totaal vermogen: 7.020 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 6.177 kWh

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen