Filteren op plaats

  • 27 LG zonnepanelen op kerk Aalten
  • 27 LG zonnepanelen op kerk Aalten
  • 27 LG zonnepanelen op kerk Aalten

27 LG zonnepanelen op kerk Aalten

Je ziet het niet vaak: zonnepanelen op een kerk! Onlangs mochten wij de Sint Helena kerk in Aalten voorzien van 27 zonnepanelen. De parochie hoopt hiermee de kosten voor verwarming en verlichting van de kerk te verlagen. De kerk is een monument, daarom heeft zowel de Gemeente Aalten als het Bisdom toestemming gegeven voor het plaatsen van de zonnepanelen.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

LG NeON 2 zonnepanelen

De Sint Helena kerk is te vinden ten zuiden van het centrum van Aalten en staat langs de loop van de Boven-Slinge. De kerktoren bestaat uit vier geledingen, met in de onderste geleding de entree. De 27 zonnepanelen zijn geplaatst op het schuine dak van de kerk. Bij de installatie van de zonnepanelen hebben we geprobeerd om zoveel mogelijk rekening te houden met het uitzicht op de kerk.

Het betreffen LG NeON 2 zwarte zonnepanelen, met elk een vermogen van 320 Wp. Waarmee het totaalvermogen van deze installatie op 8.640 Wp uitkomt. De monokristallijne panelen LG NeON 2 Black zijn helemaal in het zwart afgewerkt. Door het discrete ontwerp kunnen ze eenvoudig geïntegreerd worden met ieder dak, dus ook met die van een kerk. De nieuwe CELLO technologie zorgt bovendien voor een betrouwbare output van 320Wp.

SolarEdge omvormer met optimizers

Naast de zonnepanelen van LG, is dit PV-systeem voorzien van een SolarEdge omvormer met Optimizers. Dit om zoveel mogelijk rendement uit de zonnepanelen te halen en het effect van schaduw (bijv. door de bomen) te verminderen. Met de SolarEdge Omvormer + Optimizers haal je uit elk afzonderlijk zonnepaneel het maximaal mogelijk rendement. Elk paneel heeft dan ook zijn eigen optimizer en deze optimizers zijn verbonden met de omvormer. Hierdoor is het SolarEdge systeem in staat om meer energie met het zonnepanelen systeem op te wekken in vergelijking met een traditioneel systeem.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen