Filteren op plaats

  • 27 Talesun zonnepanelen in Lichtenvoorde
  • De SAJ omvormer

27 Talesun zonnepanelen in Lichtenvoorde

De familie van den Hurk uit Lichtenvoorde heeft 27 zonnepanelen op het dak liggen. Wij van Tenten Solar mochten deze zonnepanelen installeren. Kijkend naar het gemiddelde stroomverbruik van deze familie, kunnen deze zonnepanelen voorzien in de gehele stroombehoefte van de bewoners.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

27 full-black zonnepanelen van Talesun

In totaal liggen er 27 volledig zwarte zonnepanelen op het schuine dak van deze woning in Lichtenvoorde. De zonnepanelen zijn van het merk Talesun. De zonnepanelen van dit markt zitten in het hogere marktsegment. De zonnepanelen van Talesun moeten voldoen aan de hoogste kwaliteit, tegen een competitieve prijs. De 27 zonnepanelen hebben elk een vermogen van 260 Watt, waarmee het totaalvermogen van deze zonnepanelen installatie 7.020 Watt is. De verwachtte jaaropbrengst is 6.177 kWh.

SAJ 3 fasen-omvormer

De zonnepanelen zijn aangesloten op een 3 fasen omvormer van SAJ. De omvormer is standaard uitgerust zijn met geïntegreerde monitoring, die het mogelijk maakt om op ieder moment inzicht te hebben in de opbrengsten van de zonnepanelen installatie.

Wij zijn sinds 2013 officieel distributeur van SAJ omvormers. Dit betekent onder andere dat wij als groothandel altijd een ruime voorraad SAJ omvormers in het magazijn hebben liggen. Eventuele storingen kunnen daarnaast nog sneller worden verholpen door ons service team.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 27 Talesun full-black zonnepanelen
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 260
Hoeveelheid Wp totaal: 7.020 Watt
Omvormer: SAJ omvormer

Energie

Totaal vermogen: 7.020 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 6.177 kWh

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen