Filteren op plaats

  • 28 Hanwha Q Cells zonnepanelen in Aalten
  • Resultaten van het SolarEdge systeem

28 Hanwha Q-cells zonnepanelen in Aalten

28 zonnepanelen liggen er sinds kort op het dak van de familie Eenink in Aalten, geïnstalleerd door Tenten Solar Zonnepanelen. Met deze panelen wekken zij hun eigen groene energie op. En dat zien ze terug aan hun energierekening!

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Q Cells zonnepanelen

Bij deze zonnepanelen installatie hebben we gekozen voor zonnepanelen van het merk Hanwha Q-cells. Q Cells is een grote speler op de markt van zonnepanelen, en is onderdeel van de Hanwha Group, een Duitse producent van zonnepanelen. De zonnepanelen van Q cells danken hun kwaliteit aan de hoog aangeschreven Duitse technologie die wordt toegepast bij de ontwikkeling van de panelen en ook aan intensief onderzoek en een strenge kwaliteitscontrole.

De 28 zonnepanelen hebben elk een vermogen van 280 Watt, waarmee het totaalvermogen van deze zonnepanelen installatie uitkomt op 7.840 Watt. De verwachtte jaaropbrengst is daarmee 6.742 kWh.

SolarEdge systeem

In verband met schaduwwerking op het dak, zijn de zonnepanelen aangesloten op een SolarEdge omvormer met Optimizers. Hiermee wordt uit ieder afzonderlijk paneel het maximaal mogelijk rendement gehaald. Elke paneel is aangesloten op een eigen optimizer, die weer verbonden is met de omvormer. Dit maakt de zonnepanelen slimmer. Het resultaat: 25% meer energieopbrengst dan met een traditionele omvormer.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 28
Merk zonnepanelen: Hanwha Q CELLS QPLUS BFR-G4.1 280 Wp
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 280 Wp
Hoeveelheid Wp totaal: 7.840 Watt
Omvormer: SolarEdge omvormer met Optimizers

Energie

Totaal vermogen: 7.840 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 6.742 kWh

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen