Filteren op plaats

  • 30 LG NeoN 2 Black zonnepanelen in Gaanderen
  • 30 LG NeoN 2 Black zonnepanelen in Gaanderen
  • 30 LG NeoN 2 Black zonnepanelen in Gaanderen

30 LG NeoN 2 Black zonnepanelen in Gaanderen

De familie Leusink-Otten profiteert sinds kort van de voordelen van zonne-energie. Wij installeerden onlangs een zonnepaneleninstallatie op het dak van hun woning in Gaanderen.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

LG NeoN 2 zonnepanelen

De zoektocht naar hoog rendement zonnepanelen eindigde bij LG. In totaal liggen er 30 zwarte LG NeoN 2 zonnepanelen op het dak. De panelen hebben elk een vermogen van 300 Wp, waarmee het totale vermogen van deze installatie uitkomt op 9.000 Watt.

Er is niet alleen voor LG gekozen vanwege het hoge rendement, maar ook vanwege het fraaie uiterlijk van de panelen. De familie Leusink-Otten heeft een fraai nieuw huis en wilde dat de zonnepanelen hier mooi bij aan zouden sluiten. Dat is gelukt met de zonnepanelen van LG.

SolarEdge oplossing

Naast de LG zonnepanelen, wordt de kwaliteit van deze opbrengst van deze installatie nog verder verhoogd door de toevoeging van de SolarEdge omvormer met optimizers. Gedurende de dag is er namelijk sprake van schaduwval op de installatie door een boom in de tuin van de buren. Dankzij SolarEdge worden de negatieve gevolgen hiervan zoveel mogelijk ondervangen. Zo kan een goede opbrengst gegarandeerd worden.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 30
Merk zonnepanelen: LG NeoN 2 zwarte zonnepanelen
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 300 Wp
Hoeveelheid Wp totaal: 9.000 Watt
Omvormer: SolarEdge omvormer + optimizers

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen