Filteren op plaats

  • 30 LG zonnepanelen in de Achterhoek
  • 30 LG zonnepanelen in de Achterhoek
  • 30 LG zonnepanelen in de Achterhoek

30 LG zonnepanelen in de Achterhoek

Op het schuine dak van deze woning in de Achterhoek hebben we 30 zonnepanelen van het merk LG geïnstalleerd. Met deze zonnepanelen wekken de eigenaren nu zelf duurzame energie op. 

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

LG zonnepanelen bij Tenten Solar: LG PRO Solar partner

De zonnepanelen van LG hebben een vermogen van 320 Watt per paneel. Het totaalvermogen van de zonnepaneleninstallatie is daarmee 9450 Watt en de verwachte opbrengst van deze installatie bedraagt ongeveer 8216 kwH. De installatie is daarnaast uitgerust met een SolarEdge omvormersysteem met optimizers

Naast de hoge kwaliteit van LG zonnepanelen, heeft u bij ons nog een voordeel als u voor LG zonnepanelen kiest. Wij zijn door LG officieel gecertificeerd en geautoriseerd als LG PRO Solar partner. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen LG Solar en kunnen we u van de beste informatie voorzien.

Slimme zonnepanelen met SolarEdge

Om de nadelige gevolgen van schaduwval zoveel mogelijk te minimaliseren, hebben wij deze zonnepaneleninstallatie aangesloten op een SolarEdge omvormer met optimizers. Doordat elk paneel zijn eigen optimizer heeft die weer verbonden is met de omvormer, wordt uit elk afzonderlijk paneel het maximaal mogelijk rendement gehaald. Schaduwval op het ene paneel heeft daardoor geen gevolgen voor de opbrengsten van het andere paneel. Hierdoor is het SolarEdge systeem in staat om meer energie met zonnepanelen op te wekken in vergelijking met een traditioneel systeem. Dankzij de SolarEdge omvormer met optimizers worden de zonnepanelen echt slimme zonnepanelen.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen