Filteren op plaats

  • 30 Sunrise zonnepanelen in Miste, Winterswijk
  • 30 Sunrise zonnepanelen in Miste, Winterswijk
  • 30 Sunrise zonnepanelen in Miste, Winterswijk

30 Sunrise zonnepanelen in Miste, Winterswijk

Wat een prachtig eindresultaat op het dak van deze schuur in Miste, gemeente Winterswijk. In nauw overleg met de klant, aannemer, installateur en Tenten Solar is ervoor gezorgd dat de zonnepaneleninstallatie en de schuur optimaal op elkaar zijn afgestemd. Bij de bouw van de schuur is rekening gehouden met de afmetingen van de zonnepanelen, waardoor de in totaal 30 Sunrise zonnepanelen naadloos geïntegreerd zijn in het dak en één geheel vormen met de schuur. De installatie, uitgerust met een SAJ omvormer, zorgt bij elkaar voor een totaalvermogen van 8.700 Watt (290 Wattpiek per paneel).

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Sunrise Zonnepanelen

In totaal zijn er 30 zonnepanelen van het merk Sunrise geïnstalleerd op het dak van de schuur. Sunrise zonnepanelen hebben een zeer hoge kwaliteit. Sunrise is een internationale zonnepanelen fabrikant die zowel mono- als polykristallijne zonnepanelen produceert en is één van de meeste moderne producenten van zonnepanelen binnen de markt van zonne-energie. Daarnaast wordt de kwaliteit van dit merk zonnepanelen onderschreven door het grote aantal kwaliteitskeurmerken, waaronder TÜV, IEC, UL en MCS. Kortom: een goede prijs-kwaliteit verhouding.

SAJ omvormer

Deze installatie is aangesloten op een 3-fasen omvormer van SAJ. De omvormer is standaard uitgerust met geïntegreerde monitoring, die het mogelijk maakt om op ieder moment inzicht te hebben in de opbrengsten van de zonnepanelen installatie.

Tenten Solar is sinds 2013 officieel distributeur van SAJ omvormers. Dit betekent onder andere dat wij als groothandel altijd een ruime voorraad SAJ omvormers in ons magazijn hebben liggen. Eventuele storingen kunnen daarnaast nog sneller worden verholpen door ons service team.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen