Filteren op plaats

  • 336 zonnepanelen bij Van Hall Larenstein in Velp
  • 336 zonnepanelen bij Van Hall Larenstein in Velp
  • 336 zonnepanelen bij Van Hall Larenstein in Velp

336 zonnepanelen bij Van Hall Larenstein in Velp

Sinds kort liggen er op het dak van Hogeschool Van Hall Larenstein in Velp 336 zonnepanelen, geïnstalleerd door Tenten Solar Zonnepanelen. Van Hall Larenstein is een hogeschool met vestigingen in Velp en Leeuwarden. De missie van deze hogeschool is: “Het opleiden van professionals die bijdragen aan een duurzame en betere wereld”. Een duurzame missie en daar sluiten de zonnepanelen op het dak perfect bij aan. Naast de locatie in Velp, hebben wij ook de installatie van de zonnepanelen op de locatie van Van Hall Larenstein in Leeuwarden verzorgd.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

336 zonnepanelen van Bauer

In totaal zijn er 336 zonnepanelen van het Duitse merk Bauer op het dak in Velp geplaatst. De zonnepanelen hebben elk een vermogen van 260Watt, dit brengt het totaalvermogen van deze installatie op 87.360Watt. De zonnepanelen van Bauer zijn van hoge kwaliteit. Bauer stelt zelf: “Het hoogst mogelijke niveau van kwaliteit is onze grootste prioriteit.” Ieder zonnepaneel van deze Duitse fabrikant wordt uitgebreid getest en ondergaat een individuele kwaliteitscheck, voordat het op de markt komt.

SolarFox Display

Bij de entree van de hogeschool is een monitoringsdisplay van SolarFox te vinden. Op deze manier wordt het voor iedereen die het gebouw bezoekt (leerlingen, medewerkers, gasten, etc.) inzichtelijk dat er zonnepanelen aanwezig zijn en wat deze daadwerkelijk opleveren. Dit bevordert ook het bewustzijn rondom zonne-energie. Via het display wordt eenvoudig inzichtelijk gemaakt wat de actuele opbrengst is, maar bijvoorbeeld ook hoeveel CO2-uitstoot er al vermeden is.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen