Filteren op plaats

  • 36 Full Black LG zonnepanelen in Zieuwent
  • 36 Full Black LG zonnepanelen in Zieuwent
  • 36 Full Black LG zonnepanelen in Zieuwent

36 Full Black LG zonnepanelen in Zieuwent

Bij de heer Stortelder in Zieuwent ligt sinds kort een state of the art zonnepaneleninstallatie op het dak. In totaal liggen er 36 volledig zwarte panelen op het schuine dak van één van de bijgebouwen op zijn agrarische bedrijf.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Hoog rendement zonnepanelen

Het zijn niet zomaar zonnepanelen, het zijn hoog rendement zonnepanelen van LG. Een heel bewuste keuze, de heer Stortelder heeft namelijk gekozen voor één van de best mogelijke installaties. De combinatie van LG zonnepanelen met een SolarEdge omvormer met optimizers zorgt namelijk voor een significant betere opbrengst dan een regulier systeem.

In totaal liggen er 36 panelen van LG op het dak. De volledig zwarte zonnepanelen hebben elk een vermogen van 300 Wp, waarmee deze installatie een totaalvermogen van 10.800 Watt heeft. De verwachtte jaaropbrengst is 9.936 kWh.

LG zonnepanelen

LG zonnepanelen worden (met recht) hoog rendement zonnepanelen genoemd. De panelen van LG zijn zeer gewild in Nederland vanwege de hoge opbrengsten die deze panelen hebben. LG hanteert de hoogste kwaliteitsnormen voor haar zonnepanelen. Door deze hoge normen en het wereldwijde ondersteuningsnetwerk hebben LG zonnepanelen naast een hoog rendement ook een lange levensduur en een hoge elektriciteitsproductie.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 36
Merk zonnepanelen: LG NeoN 2 zwarte zonnepanelen
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 300 Wp
Hoeveelheid Wp totaal: 10.800 Watt
Omvormer: SolarEdge omvormer + optimizers

Energie

Totaal vermogen: 10.800 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 9.936 kWh

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen