Filteren op plaats

  • 40 Q Cells zonnepanelen in Enter
  • 40 Q Cells zonnepanelen in Enter
  • 40 Q Cells zonnepanelen in Enter
  • 40 Q Cells zonnepanelen in Enter
  • 40 Q Cells zonnepanelen in Enter

40 Q Cells zonnepanelen in Enter

Bij het huis van de familie Ten Brinke in Enter vind je een zonnepanelen installatie die je niet vaak tegenkomt: een open veld installatie van zonnepanelen. De familie koos voor de open veld opstelling, omdat ze de zonnepanelen liever niet op hun woning wilden in verband met het esthetische aspect. Het geluk wil dat ze genoeg ruimte rondom de woning hebben, waardoor het mogelijk was om dit type installatie te realiseren.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

40 zonnepanelen van Hanwha Q Cells

In totaal hebben we 40 zonnepanelen geïnstalleerd in het open veld systeem. De zonnepanelen zijn van het merk Hanwha Q Cells. De zonnepanelen van Q Cells danken hun kwaliteit aan de hoog aangeschreven Duitse technologie die wordt toegepast bij de ontwikkeling van de panelen en ook aan intensief onderzoek en een strenge kwaliteitscontrole. De panelen die bij deze installatie zijn toegepast, hebben elk een vermogen van 280Wp, waarmee het totaalvermogen uitkomt op 11.200Wp.

Bij de hoge kwaliteit zonnepanelen houdt het niet op, om het systeem nog optimaler te laten presteren, zijn de panelen aangesloten op SolarEdge optimizers en een omvormer. Hiermee wordt uit ieder afzonderlijk paneel meer rendement behaald.

Speciale onderconstructie

Voor een open veld systeem is een speciale onderconstructie nodig. Bij deze installatie hebben wij 10 ValkQuattro zonneschansen van van der Valk Solar Systems toegepast. De zonneschans is een praktisch en universeel solar montagesysteem. Het schansmodel biedt de uitkomst op plaatsen waar meerdere rijen ‘gewone’ systemen voor platte daken nét niet passen of in elkaars schaduw zouden staan. Ze zijn dus ook ideaal voor een open veld systeem.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 40
Merk zonnepanelen: Hanwha Q Cells 280Wp poly
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 280 Wp
Hoeveelheid Wp totaal: 11.200 Watt
Omvormer: SolarEdge omvormer + optimizers
Onderconstructie: ValkQuattro zonneschansen van van der Valk Solar Systems

Energie

Totaal vermogen: 11.200 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 10.080 kWh

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen