Filteren op plaats

  • 42 LG zonnepanelen in Groenlo
  • 42 LG zonnepanelen in Groenlo

42 LG zonnepanelen in Groenlo

De familie Kortekaas woont in het buitengebied van Groenlo. Zij wilden graag zonnepanelen op hun dak laten installeren, zodat ze kunnen profiteren van de voordelen van zonne-energie. Hun zoektocht naar een geschikte leverancier en installateur van zonnepanelen eindigde bij Tenten Solar. Uiteindelijk installeerden we 42 hoog rendement zonnepanelen van LG op het dak van deze woning in Groenlo.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

LG Zonnepanelen

Bij deze woning in Groenlo plaatsten we 42 hoog rendement zonnepanelen van LG. Een bewuste keuze, want kwaliteit heeft een zeer hoge prioriteit bij LG. De zonnepanelen worden dan ook gemaakt met behulp van de meest geavanceerde technologische processen die er zijn. LG biedt tot 310 Wp per paneel en 5% meer opbrengst t.o.v. standaard monokristallijne panelen met de NeoN technologie. Tenten Solar is door LG officieel gecertificeerd en geautoriseerd als LG PRO Solar partner.

Het maximale uit het dak door SolarEdge optimizers + omvormers

Om het maximale uit de zonnepaneleninstallatie te halen, is dit systeem voorzien van een SolarEdge omvormer met Optimizers. Dit systeem maakt van zonnepanelen slimme zonnepanelen, want uit elk afzonderlijk paneel wordt het maximaal mogelijk rendement gehaald. Elk zonnepaneel heeft dan ook zijn eigen optimizer en deze optimizers zijn verbonden met de SolarEdge omvormer. Hierdoor is het SolarEdge systeem in staat om meer energie met uw zonnepanelensysteem op te wekken in vergelijking met een traditioneel systeem.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen