Filteren op plaats

  • 45 zonnepanelen op het schuine dak
  • De omvormer van SAJ

45 Sunrise zonnepanelen in Voorst

De familie Wassink woont in het buitengebied van Voorst. Voor het opwekken van zonne-energie wilden zij zonnepanelen laten plaatsen. Wij van Tenten Solar mochten deze zonnepanelen installatie realiseren. De installatie die nu op het dak van deze familie in Voorst ligt bestaat uit 45 Sunrise zonnepanelen, aangesloten op een SAJ 3-fasen omvormer.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Sunrise Zonnepanelen

In totaal zijn er 45 zonnepanelen van het merk Sunrise geïnstalleerd op een schuin dak. Sunrise zonnepanelen hebben een zeer hoge kwaliteit. Sunrise is een internationale zonnepanelen fabrikant die zowel mono- als polykristallijne zonnepanelen produceert en is één van de meeste moderne producenten van zonnepanelen binnen de markt van zonne-energie. Daarnaast wordt de kwaliteit van dit merk zonnepanelen onderschreven door het grote aantal kwaliteitskeurmerken, waaronder TÜV, IEC, UL en MCS. Kortom: een goede prijs-kwaliteit verhouding.

SAJ 3-fasen omvormer

Deze installatie is aangesloten op een 3-fasen omvormer van SAJ. De omvormer is standaard uitgerust zijn met geïntegreerde monitoring, die het mogelijk maakt om op ieder moment inzicht te hebben in de opbrengsten van de zonnepanelen installatie.

Wij zijn sinds 2013 officieel distributeur van SAJ omvormers. Dit betekent onder andere dat wij als groothandel altijd een ruime voorraad SAJ omvormers in het magazijn hebben liggen. Eventuele storingen kunnen daarnaast nog sneller worden verholpen door ons service team.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen