Filteren op plaats

  • 48 zonnepanelen in Groenlo

48 zonnepanelen in Groenlo

Eigen energie opwekken

De familie Groot Bramel uit Groenlo wilde graag zoveel mogelijk stroom opwekken door middel van zonnepanelen om zo in hun eigen stroombehoefte te voorzien. De familie heeft een gemiddeld stroomverbruik van 14.000 kWh per jaar. Het geluk wil dat bij de woning van deze familie in Groenlo een schuur staat die zeer geschikt is voor zonnepanelen. Het uiterlijk van de zonnepanelen vinden ze wel erg belangrijk, vandaar dat er is gekozen voor volledig zwarte zonnepanelen.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Een strak dakvlak

Na het strak inmeten van het dakvlak op de schuur bij de woning is er gekozen voor 48 volledig zwarte zonnepanelen. Hiermee wordt een mooi strak dakvlak gecreëerd. Qua panelen is gekozen voor de Full Square Black zonnepanelen van JA Solar met een vermogen van 270 Wp per paneel.

Monitoren via het Internet

De volledig zwarte zonnepanelen wekken elke dag weer energie op. De exacte opgewekte stroom is door de familie Groot Bramel via een App op de smartphone eenvoudig uit te lezen. Via deze internetmonitoring is de dagopbrengst, maandopbrengst, jaaropbrengst en totale opbrengst eenvoudig en in één oogopslag af te lezen.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 48
Full Black Full Square panelen JA Solar
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 270
Hoeveelheid Wp totaal: 12.960 Watt

Energie

Totaal vermogen: 12.960 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 11.107 kWh
kWh per kWp: 857

Subsidie

De familie Groot Bramel heeft gebruik gemaakt van de regeling voor het terugvorderen van de BTW.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen