Filteren op plaats

  • 65 Bauer zonnepanelen in Eibergen
  • 17 K omvormer van SAJ

65 Bauer zonnepanelen in Eibergen

Steeds meer agrariërs kiezen voor zonnepanelen. Dat is niet zo gek. De meeste agrarische bedrijven hebben een grote stroombehoefte en ook veel beschikbaar dakoppervlak. Deze combinatie zorgt ervoor dat zonnepanelen voor veel agrariërs een zeer rendabele investering zijn. Zo ook voor de heer te Raa uit Eibergen. Hij liet 65 zonnepanelen installeren op het dak van zijn agrarische bedrijf.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Zonnepanelen van Bauer

Op het schuine dak van de stal van de heer te Raa zijn 65 volledig zwarte zonnepanelen van het Duitse merk Bauer geïnstalleerd. De zonnepanelen zijn in een mooi strak vlak op het dak geplaatst, wat zorgt voor een esthetisch geheel. De panelen hebben elk een vermogen van 275Watt, waarmee de zonnepanelen een totaalvermogen hebben van 17.875 Watt. De verwachtte jaaropbrengst van deze zonnepanelen installatie is 15.730 kWh.

De zonnepanelen van Bauer zijn van hoge kwaliteit. De panelen worden vervaardigd in de eigen fabrieken van Bauer. Het bedrijf stelt zelf: “het hoogst mogelijk niveau van kwaliteit is onze grootste prioriteit.”. Elk zonnepaneel van Bauer ondergaat een uitgebreide test en een individuele kwaliteitscheck voordat het daadwerkelijk verkocht wordt.

17 K omvormer van SAJ

De zonnepanelen zijn aangesloten op een 17 K omvormer van SAJ. Bekijk de datasheet voor meer informatie over deze omvormer:

Datasheet SAJ Suntrio TL12K – TL15K – TL17K - TL20K

De installatie

Aantal zonnepanelen: 65
Merk zonnepanelen: Bauer
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 275 Wp
Hoeveelheid Wp totaal: 17.875 Watt
Omvormer: SAJ

Energie

Totaal vermogen: 17.875 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 15.730 kWh

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen