Filteren op plaats

  • 7 LG Solar Neon R in Winterswijk
  • 7 LG Solar Neon R in Winterswijk

7 LG Solar Neon R in Winterswijk

Onlangs hebben we in Winterswijk een vrij bijzonder project gebouwd. Het project is bijzonder omdat we de allernieuwste zonnepanelen van LG hebben toegepast. Dit zijn hoog rendement zonnepanelen en dat kwam goed uit in verband met de beperkte beschikbare ruimte op het dak.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

LG Solar Neon R zonnepanelen

De LG Solar Neon R (365Q1C-A5) zijn de allernieuwste zonnepanelen van LG. De panelen hebben een vermogen van maar liefst 365 Watt vermogen per paneel. Dankzij het esthetische ontwerp en de uitstekende prestaties van maximaal 365Wp is dit zonnepaneel een meerwaarde voor ieder dak.

Op het dak waarop de zonnepanelen zijn geplaatst was ruimte voor maximaal 7 zonnepanelen. Dankzij het hoge vermogen per paneel was dit voldoende om te kunnen voorzien in de stroombehoefte van deze familie.

Bekijk de brochure van de LG Solar Neon R zonnepanelen

SolarEdge omvormer met optimizers

Naast de hoog rendement zonnepanelen hebben we ook het SolarEdge systeem toegepast bij deze installatie. Met de SolarEdge Omvormer + Optimizers wordt het maximaal mogelijk rendement uit ieder afzonderlijk paneel gehaald. Elk paneel heeft zijn eigen optimizer en deze optimizers zijn verbonden met de omvormer. Schaduwval op het ene paneel heeft daarvoor minder invloed op de prestatie van het gehele systeem. Hierdoor is het SolarEdge systeem in staat om meer energie met een zonnepanelen systeem op te wekken in vergelijking met een traditioneel systeem.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen