Filteren op plaats

  • 742 Q Cells zonnepanelen Hamalandhal Lichtenvoorde
  • 742 Q Cells zonnepanelen Hamalandhal Lichtenvoorde
  • 742 Q Cells zonnepanelen Hamalandhal Lichtenvoorde
  • 742 Q Cells zonnepanelen Hamalandhal Lichtenvoorde

742 Q Cells zonnepanelen Hamalandhal Lichtenvoorde

In opdracht van de gemeente Oost Gelre hebben we 742 zonnepanelen geplaatst op sporthal Hamalandhal in Lichtenvoorde.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Oost-west opstelling

In totaal zijn er 742 zonnepanelen van het merk Q Cells op het dak geplaatst. Er is gekozen voor een oost-west opstelling, om de verdeling over de dag goed te houden. Er is hierdoor een minder hoge piek, waardoor het net minder zwaar belast wordt. Daarnaast is er gekozen voor een dynamische vermogensregeling.

Q Cells zonnepanelen

De zonnepanelen van Q Cells hebben elk een vermogen van 300 Wp, waarmee het totaal vermogen van deze installatie uitkomt op 222.600 Wp. De zonnepanelen van Q cells danken hun kwaliteit aan de hoog aangeschreven Duitse technologie die wordt toegepast bij de ontwikkeling van de panelen en ook aan intensief onderzoek en een strenge kwaliteitscontrole.

SolarEdge Optimizer + Omvormer

Het gehele systeem is uitgevoerd met het SolarEdge systeem met een optimizer per 2 panelen. Met de SolarEdge Omvormer + Optimizers haal je uit elk afzonderlijk zonnepaneel het maximaal mogelijk rendement. Elk paneel heeft dan ook zijn eigen optimizer en deze optimizers zijn verbonden met de omvormer. Hierdoor is het SolarEdge systeem in staat om meer energie met het zonnepanelen systeem op te wekken in vergelijking met een traditioneel systeem.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen