Filteren op plaats

  • 8 LG zonnepanelen in Winterswijk
  • 8 LG zonnepanelen in Winterswijk
  • 8 LG zonnepanelen in Winterswijk

8 LG zonnepanelen in Winterswijk

De familie Houwing in Winterswijk profiteert sinds kort van de voordelen van zonnepanelen. Op het dak van hun woning installeerden we 8 hoog rendement zonnepanelen van LG.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

8 zonnepanelen van LG

De keuze voor zonnepanelen van LG bij dit project in Winterswijk is een bewust keuze. LG zonnepanelen leveren een bijzonder hoog rendement. Bij de ontwikkeling van zonnepanele bij LG heeft kwaliteit een zeer hoge prioriteit. De zonnepanelen worden dan ook gemaakt met behulp van de meest geavanceerde technologische processen. Met de LG NeoN 2 technologie biedt LG tot 310 Wp per paneel en 5 procent meer opbrengst ten opzicht van standaard monokristallijne zonnepanelen. Tenten Solar is door LG officieel gecertificeerd en geautoriseerd als LG PRO Solar partner.

 

SAJ omvormer

Deze zonnepanelen installatie is aangesloten op een omvormer van SAJ. SAJ is sinds 2004 een grote speler op omvormer gebied. Ook binnen Europa en Nederland krijgt SAJ steeds meer bekendheid. De kwaliteit blijkt onder andere uit de zeer goede resultaten bij de Photon tests. Dit onafhankelijke Duitse instituut test met enige regelmaat zonnepanelen en omvormers. In de serie bij de kleine omvormers met 2MPP-trackers is de SAJ omvormer zelfs als beste getest. Mede hierom is Tenten Solar Zonnepanelen ook trots om officieel distributeur van SAJ te mogen zijn.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen