Filteren op plaats

  • Referentie zonnepanelen Aalten: Driessen

Referentie zonnepanelen Aalten: Driessen

Wie zegt er dat zonnepanelen niet mooi staan op een dak? Bij de familie Driessen in Aalten plaatsten we één strakke rij van zonnepanelen op het dak. Het resultaat: een mooi esthetisch geheel op het dak én de familie kan volledig in eigen beheer energie opwekken. En dat resulteert direct in een lagere energierekening.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Zwarte zonnepanelen in strak dakvlak

De familie Driessen uit Aalten heeft een volledig zwart dak. Toen zij Tenten Solar benaderden met de vraag naar zonnepanelen, waren we er dan ook snel uit: hier moesten volledig zwarte zonnepanelen worden geplaatst. Uiteindelijk is er één rij met 10 panelen geplaatst. De 10 panelen hebben elk een vermogen van 255Watt en daarmee heeft de installatie een totaalvermogen van 2550Watt. De geschatte jaaropbrengst van dit zonnepanelensysteem is 2167 kWh (850kWh/kWp gezien de oriëntatie).

SAJ Omvormer

De zonnepanelen installatie is voorzien van een SAJ omvormer. Deze omvormer onderscheidt zich op het gebied van efficiency, betrouwbaarheid en monitoring. Ze hebben een max. efficiency van minimaal 97% en behoren hiermee tot de top in de markt. Deze kwaliteit wordt ook erkend door het gerenommeerde Duitse instituut ‘Photon‘, waarbij SAJ als beste uit de test is gekomen bij de omvormers voor de particuliere markt (< 5 kWp) met 2 MPP trackers.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 10
Full Black zonnepanelen
SAJ Omvormer
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 255
Hoeveelheid Wp totaal: 2550 Watt

Energie

Totaal vermogen: 2550 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 2167kWh

Bekijk ook eens..:

100 zonnepanelen bij agrariër in Aalten
21 zwarte zonnepanelen op schuin dak in Aalten

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen