Filteren op plaats

  • Referentie zonnepanelen Borculo: Ten Have
  • Referentie zonnepanelen Borculo: Ten Have

Referentie zonnepanelen Borculo: Ten Have

In 2015 nam de familie Ten Have uit Borculo contact met ons op. De wens: zonnepanelen op het dak van hun woning, zodat zij in eigen beheer groene energie op kunnen wekken. Na een locatieschouw maakten wij een dakplanning voor deze familie. En zo werden er uiteindelijk 12 zonnepanelen op het dak van hun woning in Borculo geplaatst.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Volledig zwarte zonnepanelen

Bij deze zonnepanelen installatie is gebruik gemaakt van 12 volledig zwarte zonnepanelen, met elk een vermogen van 260 Watt. Daarmee heeft deze zonnepanelen installatie een totaalvermogen van 3.120 Watt. Bijzonder aan deze PV-installatie is dat deze volledig dakvullend is. Het resultaat: een strak dakvlak dat er estetisch uitziet.

Het uiterlijk van zonnepanelen wordt steeds belangrijker, zeker in de bebouwde omgeving bij particuliere zonnepanelen installaties. Volledig zwarte zonnepanelen, ook wel Full Black panelen genoemd, kenmerken zich door de volledig zwarte kleur. Dus ook de omranding van deze panelen is zwart i.p.v. aluminiumkleurig.

Monitoring via Internet

De familie Ten Have maakt gebruik van monitoring van de zonnepanelen via het Internet. Dit betekent dat ze ten alle tijde inzicht hebben in de opbrengsten van hun zonnepanelen installatie, zowel via de computer als via een mobiele app. Dit betekent een real time inzicht in de opbrengsten van het PV-systeem.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen