Filteren op plaats

  • Referentie zonnepanelen Doetinchem: Welsing

Referentie zonnepanelen Doetinchem: Welsing

Bij Tenten Solar vinden we het belangrijk om iedereen goed voor te lichten over zonnepanelen. Daarom organiseren we met enige regelmaat vrijblijvende zonnepanelen informatie avonden op verschillende locaties. Zo hielden we in 2014 een informatie avond op het Metzo College in Doetinchem. De familie Welsing was hier ook aanwezig en besloot uiteindelijk om daadwerkelijk over te gaan tot de aanschaf van zonnepanelen.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

16 volledig zwarte zonnepanelen

Tijdens de informatie avond werd deze familie uit Doetinchem nog enthousiaster over zonnepanelen. Wij maakten een analyse van hun dak en daarop volgde de uiteindelijke dakplanning. In totaal zijn er op hun woning in Doetinchem 16 volledig zwarte monokristallijne zonnepanelen (full black) gemonteerd. De panelen hebben elk een vermogen van 260Watt, wat een totaalvermogen van 4160 Watt oplevert. Deze zonnepanelen installatie heeft een geschatte jaaropbrengst van 3536kWh (850kWh/kWp).

SAJ omvormer

De zonnepanelen installatie is voorzien van een SAJ omvormer. Wij zijn officieel distributeur van SAJ in Nederland. Dit houdt in dat we de omvormers tegen een zeer scherpe prijs aan kunnen bieden. We hebben de omvormer daarnaast ruim op voorraad. Ons gespecialiseerde service team kan storingen daarnaast snel verhelpen. We hebben ervoor gekozen om de SAJ omvormer aan ons assortiment toe te voegen omdat deze zich onderscheid op het gebied van efficiency, betrouwbaarheid en monitoring.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 16
Full Black zonnepanelen
SAJ Omvormer
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 260
Hoeveelheid Wp totaal: 4.160 Watt

Energie

Totaal vermogen: 4.160 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 3.536kWh

Bekijk ook eens..:

Zonnepanelen op een plat dak in Doetinchem

Zonnepanelen op een schuin dak in Doetinchem

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen