Filteren op plaats

  • Referentie zonnepanelen Geesteren:  Jagt
  • Referentie zonnepanelen Geesteren:  Jagt

Referentie zonnepanelen Geesteren: Jagt

In Gelderland, tussen Borculo en Lochem, ligt de plaats Geesteren. Daar mochten wij van Tenten Solar Zonnepanelen een bijdrage leveren aan een bijzonder project bij een woonboerderij. De eigenaar van deze woonboerderij wilde graag zonnepanelen, maar had één voorwaarde: hij wilde ze niet op het dak van z’n woning. De voorkeur ging uit naar het plaatsen van de zonnepanelen in de tuin, maar niet zichtbaar. Een open veld opstelling viel dus af.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Zonnepanelen onopvallend op de grond

Nadat wij op locatie zijn geweest hebben we, in overleg met de opdrachtgever, gekozen voor een platdak opstelling voor zonnepanelen. Deze plaatsten we echter niet op het dak, maar achter een ietwat verhoogd talud verdiept in de grond. Het voordeel: er valt geen schaduw op de zonnepanelen en ze zijn vanaf het huis en de tuin niet zichtbaar. Er loopt een schutbuis van de schuur tot het zonnepanelen veld. Daarnaast is er onder de zonnepanelen bestraat.

Zonnepanelenveld

In het zonnepanelen veld zijn 36 volledig zwarte zonnepanelen met een vermogen van 255 Watt geplaatst. De zonnepanelen hebben een totaalvermogen van 9180 Watt en hebben een geschatte jaaropbrengst van 7990kWh per jaar (870kWh/kWp). Het systeem is aangesloten op een omvormer van SAJ.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 36
Full Black zonnepanelen
SAJ Omvormer
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 255
Hoeveelheid Wp totaal: 9180 Watt

Energie

Totaal vermogen: 9180 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 7990kWh

Bekijk ook eens..:

14 zonnepanelen op schuin dak in Lochem

Zonnepanelen in de moestuin in Steenderen

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen