Filteren op plaats

  • Referentie zonnepanelen Groenlo: Lageschaar
  • Referentie zonnepanelen Groenlo: Lageschaar
  • Referentie zonnepanelen Groenlo: Lageschaar

Referentie zonnepanelen Groenlo: Lageschaar

Geen enkel dak is hetzelfde, daarom is iedere zonnepanelen installatie die wij maken maatwerk. Zo ook bij de familie Lageschaar in Groenlo. We plaatsten zonnepanelen op hun rijtjeswoning, welke vanaf de straat amper zichtbaar zijn. Na een analyse van het dak, kwamen we tot de conclusie dat het mogelijk was om de zonnepanelen op het dak tussen de huizen in te plaatsen. Het resultaat is een efficiënte zonnepanelen installatie en een lagere energierekening voor deze familie in Groenlo.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

18 volledig zwarte zonnepanelen

In totaal zijn er 18 volledig zwarte zonnepanelen op het dak geplaatst. De panelen hebben elk een vermogen van 255Watt, waarmee het systeem een totaal vermogen van 4590 Watt heeft. De geschatte jaaropbrengst is 4040kWh (880kWh/kWp).

Systeem met 2 MPP-trackers

De zonnepanelen installatie is voorzien van een SAJ omvormer. Deze heeft 2 MPP-trackers, om de enigszins aanwezige schaduw op de onderste rij panelen in de winter op te vangen. Een MPP tracker (Maximum Power Point Tracker) helpt een omvormer om zoveel mogelijk vermogen aan een zonnepaneel te onttrekken. Maar hoe gaat dit in z’n werk? De MPP tracker zoekt steeds naar het punt in het zonnepaneel waar de paneelstroom en de paneelspanning zo groot mogelijk is. Dit punt kan steeds veranderen, naarmate de instraling van de zon of de temperatuur gedurende de dag veranderd. Hierdoor kan de negatieve invloed van bijvoorbeeld schaduw zoveel mogelijk beperkt worden en de opbrengst zoveel mogelijk geoptimaliseerd worden. Lees ook eens het artikel ‘Waarom MPP Trackers een essentieel onderdeel van de omvormer zijn’.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 18
Full Black zonnepanelen
SAJ Omvormer
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 255
Hoeveelheid Wp totaal: 4590 Watt

Energie

Totaal vermogen: 4590 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 4040kWh

Bekijk ook eens..:


24 Yingli Solar zonnepanelen in Groenlo

Zonnepanelen op woonhuis Groenlo

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen