Filteren op plaats

  • Referentie zonnepanelen Haaksbergen: Nijhuis
  • Referentie zonnepanelen Haaksbergen: Nijhuis
  • Referentie zonnepanelen Haaksbergen: Nijhuis

Referentie zonnepanelen Haaksbergen: Nijhuis

Zonnepanelen bieden vele voordelen: een lagere energierekening, een verhoging van de waarde van uw huis en een bijdrage aan een beter milieu. Dat zonnepanelen veel voordelen bieden, besefte ook de familie Nijhuis in Haaksbergen zich. En dus schakelden ze Tenten Solar Zonnepanelen in voor de levering en installatie van zonnepanelen op het dak van hun woning.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

18 Full Black zonnepanelen

We hebben het dak van deze woning in Haaksbergen uitvoerig geanalyseerd. Bij de dakplanning hebben we rekening gehouden met de schaduwwerking van de pijpen op het dak. Uiteindelijk hebben we 18 volledig zwarte zonnepanelen (full black) geplaatst. De zonnepanelen hebben elk een vermogen van 260Watt, met een totaalvermogen van 4680 Watt. Deze zonnepanelen installatie heeft een geschatte jaaropbrengst van 4110kWh (883kWh/kWp).

SAJ omvormer

De zonnepanelen installatie is voorzien van een SAJ omvormer. Wij zijn officieel distributeur van SAJ in Nederland. Dit houdt in dat we de omvormers tegen een zeer scherpe prijs aan kunnen bieden. We hebben de omvormer daarnaast ruim op voorraad. Ons gespecialiseerde service team kan storingen daarnaast snel verhelpen. We hebben ervoor gekozen om de SAJ omvormer aan ons assortiment toe te voegen omdat deze zich onderscheid op het gebied van efficiency, betrouwbaarheid en monitoring.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 18
Full Black zonnepanelen
SAJ Omvormer
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 260
Hoeveelheid Wp totaal: 4.680 Watt

Energie

Totaal vermogen: 4.680 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 4.110kWh

Bekijk ook eens..:

16 Full Black zonnepanelen in Haaksbergen

Zonnepanelen op een plat dak in Enschede

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen