Filteren op plaats

  • Zonnepanelen installatie bij fam. Boumans in Halle
  • Zonnepanelen installatie bij fam. Boumans in Halle
  • Zonnepanelen installatie bij fam. Boumans in Halle

Referentie zonnepanelen Halle: Boumans

Met een zonnepanelen installatie van 32 volledig zwarte monokristallijne zonnepanelen wekt de familie Boumans uit Halle nu in eigen beheer stroom op. Tenten Solar verzorgde de levering en installatie van het zonnepanelen systeem.
"Al jaren dachten wij na over de aanschaf van zonnepanelen. Onafhankelijk zijn van de energie leverancier en een bijdrage leveren aan het behoud van de aarde waren de overwegingen. Tot nu toe was de terugverdientijd echter te lang ten opzichte van de investering. Doordat je nu echter gebruik kunt maken van de teruggave van de totale BTW die rust op de aanschaf en installatieprijs van zonnepanelen, gecombineerd met een gemeentelijk subsidie wordt het aanschaffen van een zonnepanelen installatie de komende 5 jaren niet voordeliger dan dat het nu is, inclusief een aantrekkelijke terugverdientijd,” aldus de heer Boumans.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Zonnepanelen offerte

Naar aanleiding van het positieve klimaat voor de aanschaf van een zonnepanelen installatie, heeft de familie Boumans dan ook 2 offertes aangevraagd. “Één bij mijn energie leverancier en één bij Tenten Solar Zonnepanelen in Lichtenvoorde. Dit bedrijf kende ik van de billboards langs de snelweg. Mijn energie leverancier zat duizenden euro's boven de offerte van Tenten Solar en daarom gunde ik Tenten Solar de klus.”

Stroom opwekken in eigen beheer

De heer Boumans heeft het gehele traject in samenwerking met Tenten Solar als zeer prettig ervaren: “Vanaf het eerste mailcontact tot en met het in bedrijf stellen van de zonnepanelen installatie heb ik enkel lof voor dit bedrijf. Ze denken mee met de klant en werken zeer klantvriendelijk en netjes. Binnen 2 dagen draaide mijn installatie en via internet kan ik per uur zien hoeveel ik terugverdien op mijn stroomkosten. Ik ben nu geheel zelfvoorzienend met de energie van de zon. Nu het gas nog!"

De zonnepanelen installatie

Aantal zonnepanelen: 32
Full Black monokristallijne panelen
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 255
Hoeveelheid Wp: totaal 8160 Watt piek

Energie

Totaal vermogen: 8160 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 7344 kWh
kWh per kWp: 900

Subsidie

De familie Boumans heeft gebruik gemaakt van de subsidie van de gemeente Bronckhorst en de regeling voor het terugvorderen van de BTW.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen