Filteren op plaats

  • Referentie zonnepanelen Hengelo: Kranenburg

Referentie zonnepanelen Hengelo: Kranenburg

Zonnepanelen laten plaatsen, zodat in eigen beheer stroom opgewekt kan worden; dat is wat de familie Kranenburg uit Hengelo graag wilde. En daarvoor schakelden ze Tenten Solar in. Wij kwamen op locatie aan de Deldenerstraat en maakten vervolgens een dakplanning.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

12 zwarte zonnepanelen

De zonnepanelen zijn geplaatst op het dakpannen dak van de schuur, die vlak naast de woning in Hengelo staat. In totaal zijn er 12 zonnepanelen geplaatst op het schuine dak. Om ervoor te zorgen dat de panelen onopvallend op het dak liggen, is er gekozen voor volledig zwarte zonnepanelen. De panelen hebben elk een vermogen van 255Watt, wat het totaalvermogen van deze installatie op 3060Watt brengt. De geschatte jaaropbrengst is 2754kWh (900kWh/kWp). Een omvormer van SAJ is ook onderdeel van deze zonnepaneleninstallatie.

Zonnepanelen met anti-diefstal beveiliging

Om te voorkomen dat de zonnepanelen eenvoudig van het dak gehaald kunnen worden, is er anti-diefstal beveiliging aan de installatie toegevoegd. Er zijn anti-diefstal kogeltjes van Schletter toegevoegd in de paneelklemmen. Dit zijn kogeltjes die in de kop van de inbusschroef worden geslagen. Klik hier voor meer informatie over de anti-diefstal kogeltjes van Schletter.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 12
Full Black zonnepanelen
SAJ omvormer
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 255
Hoeveelheid Wp totaal: 3060 Watt

Energie

Totaal vermogen: 3060 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 2.754 kWh

Bekijk ook eens..:

Zonnepanelen op plat dak in Enschede

Zonnepanelen op wooncomplex Hengelo

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen