Filteren op plaats

  • Zonnepanelen collectief in Enschede
  • Zonnepanelen collectief in Enschede
  • Zonnepanelen collectief in Enschede

Zonnepanelen collectief in Enschede

Zonnepanelen op 7 woningen

Aan de Lisdoddelaan, in Enschede Oost, besloten zeven buren de handen in een te slaan. Ze vormden een collectief en namen contact op met Tenten Solar Zonnepanelen. Wij konden dit bijzondere collectief een scherpe prijs bieden, waardoor alle zeven woningen nu zonnepanelen op hun dak hebben liggen.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Volledig zwarte zonnepanelen in Enschede

Op alle woningen zijn volledig zwarte zonnepanelen geplaatst, die zorgen voor een mooi esthetisch geheel in de straat. Op vijf woningen zijn 16 zonnepanelen op het dak geplaatst en op 2 woningen zijn maar liefst 24 zonnepanelen geplaatst. Deze buren in Enschede genieten nu van de voordelen van zonnepanelen: een lagere energierekening, een bijdrage aan een beter milieu en onafhankelijkheid van hun energieleverancier.

Maak ook kennis met onze Noaberkorting

Denkt u erover om met bijvoorbeeld een aantal buren, vrienden, bedrijven of leden van een sportvereniging zonnepanelen aan te schaffen? Dan bent u bij Tenten Solar aan het juiste adres, wij bieden voor dit soort collectieven voor zonnepanelen een unieke korting: namelijk de Naoberkorting. Lees er alles over op onze website.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen