Garanties

Kwaliteit is een waarde die erg belangrijk is bij Tenten Solar. Niet alleen in onze dienstverlening en in het contact met onze klanten proberen wij dit dagelijks na te streven. Wij bieden deze kwaliteit ook op het gebied van de producten voor zonne-energie die wij verkopen, zoals: zonnepanelen, complete sets of systemen, omvormers, montage systemen en solar streetlights. Wij werken alleen met A-merken zonnepanelen, wat ook de kwaliteit ten goede komt.

Garanties op onze producten

Om kwaliteit na te streven bij onze producten, werken wij met garanties. De garanties voor onze producten voor zonne-energie zijn als volgt opgebouwd:

  • Zonnepanelen: 10 tot 15 jaar productiegarantie, 25 tot 30 jaar lineaire opbrengstgarantie;
  • Omvormer: 10 tot 25 jaar garantie;
  • Onderconstructie: 10 jaar;

Betrouwbare fabrikanten & elektro installatie

Bij Tenten Solar werken we uitsluitend met betrouwbare fabrikanten die eventuele faillissementen hebben verzekerd, zodat zij ook dan hun garantieverplichtingen nakomen. Tenten Solar Zonnepanelen neemt in alle gevallen de productgarantie van de verschillende producten over. Tenten Solar Zonnepanelen zal dan ook zorg dragen voor de uitwisseling van een product en de afhandeling hiervan. Binnen 2 jaar na installatie nemen wij alle bijkomende kosten over, inclusief voorrijkosten. Doordat wij distributeur zijn voor SAJ en zeer korte lijnen hebben met de inkoop van andere omvormers, kunnen wij zeer snel een omvormer wisseling (swapping) realiseren. Daarnaast hebben we de elektro installatie in eigen huis, dit betekent dat wij zeer snel kunnen schakelen bij een storing.

Meer informatie

Over het algemeen hebben zonnepanelen een levensduur van minstens 25 jaar, een duurzame investering dus. Wilt u graag meer informatie over de garanties die wij bieden voor onze zonne-energie producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen