Persoonlijk advies

Tenten Solar werkt met een team van gespecialiseerde medewerkers. Al onze medewerkers hebben een uitgebreide kennis op het gebied van zonne-energie en de verkoop en installatie van zonnepanelen. Wij hechten waarde aan kwaliteit en persoonlijk contact, daarom geven wij iedere klant persoonlijk advies. Het hele jaar door werken wij met een team van rond de 25 personen aan de installatie van zonnepanelen systemen.

Persoonlijk advies zonnepanelen installaties

Wij beseffen ons dat iedere klant en ieder project anders is, daarom werken wij bij ieder klant of ieder project met een persoonlijke benadering. Allereerst brengen we uw wensen en idee├źn in kaart, deze dienen als uitgangspunt voor ons advies op het gebied van zonne-energie en zonnepanelen. Uiteraard brengen we ook een bezoek op locatie. Of het nou gaat om een woning, een boerderij of een bedrijfspand of complex, wij brengen de mogelijkheden voor u goed in kaart. Dankzij onze ruime ervaring hebben we geleerd dat een zonnepanelen installatie voor veel van onze referenties een zeer rendabele investering blijkt te zijn. Door de ervaring die wij hebben met diverse branches, zoals particulieren, MKB, agrarisch en semi-overheid hebben we daarnaast een goede kijk op wat praktisch mogelijk is.

Persoonlijk contact

Wilt u in een persoonlijk gesprek met ons kennismaken en meer informatie krijgen over de mogelijkheden van zonne-energie voor u? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak: bel met 0544-353348 of mail naar info@tentensolar.nl

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen