Ruime ervaring in zonne- energie

Bij Tenten Solar kunnen we bouwen op een ruime ervaring in zonne-energie. Van het geven van advies over zonnepanelen, tot de verkoop of de installatie van zonnepanelensystemen. Sinds 2009 zijn wij fulltime actief op het gebied van duurzame zonne-energie.

 

 

 

Zonne-energie projecten

Reeds vele zonne-energie projecten hebben wij met succes afgerond. Doordat we actief zijn in diverse branches, hebben we veel kennis van verschillende toepassingen en systemen. Van kleinschalige projecten bij particulieren, tot wat grotere projecten bij agrariërs of MKB’ers, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook op het gebied van de overheid hebben we veel ervaring. Zo behoren scholen, gemeenten, woningcorporaties en ook collectieven tot onze klantenkring. Voor een overzicht van de zonnepanelen projecten door heel Nederland die wij hebben verzorgd, kunt u onze referenties bekijken.

Door onze brede oriëntatie hebben wij dus een ruime ervaring in zonne-energie en kunnen wij u voorzien van het beste advies op het gebied van zonnepanelen; wij ontzorgen u. Niet alleen adviesverkoop en installatie op het gebied van zonnepanelen behoren tot onze diensten, wij adviseren u ook graag over subsidiesBTW-compensatie en de terugverdientijd van zonnepanelen.

Tevredenheidsverklaringen

Vele tevreden klanten gingen u voor en kozen voor pv-installaties van Tenten Solar. Van enkele van onze projecten ontvingen wij een tevredenheidsverklaring, welke wij graag met u delen:

 

Meer informatie over zonnepanelen?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen voor u? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen