Werken bij Tenten Solar

Werken bij Tenten Solar is mooi werk. Iedere dag werken we met een 50-tal collega’s in een prettige sfeer samen aan de mooiste zonnestroom projecten. Bij ons zijn dat geen standaard projecten; denk bijvoorbeeld aan grote dakinstallaties, open velden of zelfs een drijvende installatie op het water.

Wij hebben de drang om onszelf continu te verbeteren en samen iets goeds en moois te realiseren. Wij begrijpen dat ons bedrijf alleen kan groeien met de beste mensen die samen met plezier werken. Daarom werken wij, samen met jou, aan je talenten, wensen en ontwikkeling. Jij bepaalt je eigen ontwikkeling en toekomst. Zo zijn veel collega’s doorgegroeid binnen het bedrijf. Op deze manier zorgen we ervoor dat jij elke dag met energie aan je werk begint en na een dag hard werken ook weer met voldoening richting huis gaat. We vragen veel flexibiliteit en geven veel vrijheid: jij kunt je eigen functie invullen op basis van jouw talenten en drijfveren.

Tenten Solar is een jong collegiaal en gedreven team. Wij zijn een modern bedrijf waar vertrouwen centraal staat, waar alle deuren altijd open staan en waar ruimte is voor ontspanning en plezier op zijn tijd. Wij zijn echte aanpakkers. De omgang met elkaar is informeel, open en direct. Een beetje assertiviteit heb je wel nodig bij ons. Wij zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen blijven investeren in een betere toekomst. Naast het harde werken is er ook tijd voor ontspanning samen. Als je het leuk vindt sluit je op vrijdagmiddag, samen met collega’s, de week af met een borrel en ga je mee met activiteiten van de nieuwe personeelsvereniging.

Voel jij dat dit jouw werkplek is? Kijk hieronder of er een leuke vacature voor je tussen staat of laat ons weten dat je graag bij Tenten Solar wilt werken en dan spreken we elkaar snel!

Groepsfoto Tenten Solar vacatures

Vacature Relatiemanager

Commerciële professional met een waardevol netwerk

Vacature Leidinggevend Elektromonteur

Ben jij een ervaren elektromonteur en toe aan een nieuwe uitdaging?

Vacature Elektromonteur

Word jij onze nieuwe elektromonteur?

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen