LG 300 Wp Cello Mono zonnepanelen

Bent u op zoek naar zwarte zonnepanelen met een hoog rendement, voor een betaalbare prijs? Dan passen de LG 300 Wp Cello Mono zonnepanelen in uw plaatje. De LG 300 Wp Cello Mono heeft naast een hoog rendement een hoge efficiency, een lange levensduur en is makkelijk in gebruik. Daarnaast hebben deze zonnepanelen van LG een stijlvol, volledig zwart uiterlijk.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Cello Technologie

De LG 300 Wp Mono zwarte zonnepanelen zijn uitgevoerd met de Cello Technologie, die ervoor zorgt dat de panelen een hoge efficiency hebben van 17,7%. Met de nieuwe Cello Technologie zijn er 12 draden verwerkt in het paneel in plaats van metalen linten, dit zorgt voor minder elektriciteitsverlies. De lineaire vermogensgarantie van een paneel bedraagt door de technologie 83% na 25 jaar. Daarnaast is de productgarantie verlengt tot 12 jaar.

De kwaliteit van LG 300 Wp Mono zonnepanelen

De zonnepanelen zijn door LG zelf geproduceerd, hierdoor heeft LG controle over het gehele productieproces. Daarnaast worden de LG Solar panelen gemaakt met behulp van de meest geavanceerde technologische processen. De frames zijn voorzien van een uitstekende waterafvoer en zijn gezekerd met schroeven, zodat het frame een maximale laadcapaciteit heeft. Doordat de panelen vakkundig gebouwd en getest worden, kunt u erop vertrouwen dat de kwaliteit en betrouwbaarheid gewaarborgd worden en de panelen u niet in de steek laten.

LG 300 Wp Mono zonnepanelen: Wat is het rendement?

LG Solar zonnepanelen worden gezien als zonnepanelen met een hoog rendement. Door de bovengenoemde hoge kwaliteitsnormen en het wereldwijde ondersteuningsnetwerk hebben de LG zonnepanelen daarnaast een lange levensduur en een hoge elektriciteitsproductie. Omdat hierdoor hoge opbrengsten van de panelen gehaald worden, zijn deze zonnepanelen zeer gewild in Nederland.

Om te berekenen hoeveel kWh u kunt opwekken met één of meerdere zonnepanelen, kunt u een omrekenfactor gebruiken. De omrekenfactor voor Nederland is 0,85. Wanneer u dus een LG 300 Wp Mono heeft, levert dit 246,5 kWh (300Wp * 0,85) aan opbrengst op.

De prijs van een LG 300 Wp Mono zonnepaneel

Doordat een LG 300 Wp Mono zonnepaneel minder vermogen heeft dan een LG NeON2 zonnepaneel ligt de aanschafprijs van een LG 300 Wp Mono paneel lager dan de LG NeON2-panelen. Ook bieden wij complete sets zonnepanelen, waar LG Solar zonnepanelen onderdeel van uitmaken, aan. Met deze complete sets schaft u in één keer alles aan wat u nodig heeft om een zonnepanelen installatie te realiseren. En u heeft de keus: onze professionele installateurs staan voor u klaar om de zonnepanelen te installeren, maar u kunt dit ook zelf verzorgen.

Tevens is Tenten Solar LG PRO Solar partner. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen LG Solar en kunnen we u van de beste informatie voorzien.

Interesse?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Downloads

Datasheet LG 300 Wp Mono zonnepaneel

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen