LG NeON 2 White Sheet (330 Wp)

Het paneel LG NeON 2 White Sheet (330 Wp) maakt gebruik van de CELLO Technologie. Deze technologie vervangt 3 balken met 12 dunne draden om de vermogensafgifte en betrouwbaarheid te verhogen. Dit zonnepaneel is het bewijs van de inspanning van LG om de prestaties van zonnepanelen steeds weer te verbeteren. DE LG NeON 2 White Sheet heeft een verbeterde garantie, duurzaamheid, prestaties in reële omstandigheden en een esthetisch design geschikt voor daken.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Hoge vermogensafgifte

Vergeleken met de vorige modellen is de LG NeON 2 White Sheet ontworpen om de vermogensefficiëntie aanzienlijk te verbeteren, waardoor hij zelfs in een beperkte ruimte efficiënt is.

Betere prestatie op zonnige dagen

De LG NeON 2 White Sheet presteert nu nog beter op zonnige dagen dankzij de verbeterde temperatuurcoëfficiënt.

Dubbelzijdige celstructuur

De cel in de LG NeON 2 White Sheet kan zowel aan de voor- als achterkant vermogen genereren. Het invallend licht reflecteert van de achterkant van het paneel en wordt opnieuw opgenomen waardoor het extra vermogen genereert.

Over LG Solar

LG is natuurlijk een bekende naam, ook op het gebied van zonne-energie. LG Solar heeft de productielijn en kwaliteit van de zonnepanelen, na jarenlange ontwikkeling, naar een zeer hoog niveau gekregen. LG Solar is een financieel gezond bedrijf en heeft in 2013 zelfs de Solar Award gewonnen. Hiermee is wel duidelijk dat LG zonnepanelen een goede keuze zijn.

LG PRO Solar partner

Tenten Solar is door LG officieel gecertificeerd en geautoriseerd als LG PRO Solar partner. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen LG Solar en kunnen we u van de beste informatie voorzien.

Downloads

Datasheet LG NeON 2 White Sheet (330 Wp)

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen