LG NeON R (365 Wp)

De LG NeON R is de nieuwe basis voor topprestaties van LG. Dankzij de nieuwe en innovatieve celstructuur zonder elektroden aan de voorzijde, wordt de benutting van het licht gemaximaliseerd en daardoor het vermogen en de betrouwbaarheid  verbeterd. LG NeON R biedt meer voordelen voor de consument dan alleen efficiëntie. De NeON R levert een vermogen van maximaal 365Wp, wordt geleverd met een verlengde productgarantie (25 jaar), is duurzamer, heeft een hogere opbrengst bij realistische omstandigheden en is voorzien van een esthetisch design.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Krachtig design, sterke prestaties

Bij de nieuwe LG NeON R zijn de verzamelrails verplaatst naar de achterzijde van de cellen, waardoor de volledige voorzijde van de cellen kan worden belicht, zodat de stroomopbrengst hoger is. Door het aanbrengen van 30 verzamelrails aan de achterzijde – in vergelijking met 3 tot 4 gebruikelijke busbars aan de celvoorzijde – is dit paneel niet alleen innovatief, maar ook mooi om te zien.

Hoge opbrengst

Bij de ontwikkeling van de LG NeON R werd de efficiëntie beduidend verhoogd. Daarom zijn deze panelen bijzonder geschikt om optimaal gebruik te maken van beperkte ruimte.

Een mooi dak

Bij de ontwikkeling van de LG NeON R was het design een belangrijke factor. Het esthetische uiterlijk, dat ontstaat door de elektrodevrij celvoorzijde, kan de waarde van een woning verhogen.

Over LG Solar

LG is natuurlijk een bekende naam, ook op het gebied van zonne-energie. LG Solar heeft de productielijn en kwaliteit van de zonnepanelen, na jarenlange ontwikkeling, naar een zeer hoog niveau gekregen. LG Solar is een financieel gezond bedrijf en heeft in 2013 zelfs de Solar Award gewonnen. Hiermee is wel duidelijk dat LG zonnepanelen een goede keuze zijn.

LG PRO Solar partner

Tenten Solar is door LG officieel gecertificeerd en geautoriseerd als LG PRO Solar  partner. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen LG Solar en kunnen we u van de beste informatie voorzien.

Downloads

Datasheet LG NeON R (365 Wp)

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen